Midden- en kleinbedrijf

Voor steeds meer middelgrote en kleine bedrijven levert Vermeer Gerechtsdeurwaarders een totaal pakket aan juridische dienstverlening

Maatwerk incassotraject voor MKB    

Iedere MKB ondernemer loopt er wel eens tegenaan. De werkzaamheden zijn verricht, een dienst is verleend of goederen zijn geleverd. De factuur wordt verzonden, maar betaling blijft uit.

Als ondernemer wilt u dit vanzelfsprekend zo veel mogelijk voorkomen. Het innen van openstaande facturen kost veel tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan uw core business.

Vermeer kan het gehele traject, vanaf het verzenden van uw factuur tot en met het executeren van het vonnis, voor u verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het incasseren van vorderingen voor het MKB. Wij zijn permanent bezig met het optimaliseren van onze incasso-methoden.

Iedere schuldenaar is uniek

Incasso anno nu is aanmerkelijk anders dan 10, 15 jaar geleden. De samenleving verandert en Vermeer verandert mee.

Waar in het verleden alle schuldenaren op een standaard wijze werden benaderd, gebeurt dit nu op een innovatieve en gesegmenteerde manier, toegesneden op de omstandigheden van de persoon.

Incasseren 2.0

We onderscheiden de ‘niet-kunners’ van de ‘niet-willers’. Een zelfde aanpak voor verschillende groepen schuldenaren werkt vaak averechts. Een specifieke aanpak voor het bepaald segment schuldenaren vergroot het incassorendement. Vermeer incasseert streng, maar rechtvaardig.

Schuldenaren kunnen inloggen om hun eigen dossier te bekijken, online betalingen te doen en betalingsregelingen voor te stellen. Volledige transparantie verhoogd de bereidheid tot betalen. De schuldenaar weet waarvoor hij betaalt en hoeveel er inmiddels is afgelost.

Wij proberen te allen tijde persoonlijk met de schuldenaar in gesprek te komen. Moderne communicatiemiddelen kunnen hier bij helpen, echter het “face-to-face” contact blijft ons streven.

U kunt uw incasso-opdracht op alle mogelijke manieren bij ons aanleveren en in ons online portaal 24/7 de stand van zaken in uw dossier volgen.

Wilt u meer weten over onze innovatieve MKB-Incasso-Dienstverlening, neem dan direct contact met ons op.

Contact 

Vermeer Gerechtsdeurwaarders

Middenweg 166a
1782 BL Den Helder

Postbus 15
1780 AA Den Helder

T 0223 62 71 41
E info@deurwaardervermeer.nl

Vermeer Gerechtsdeurwaarders - Vordering indienen
Vermeer Gerechtsdeurwaarders

Vordering indienen

Binnen 5 minuten geregeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!