Advocatuur

Vermeer Gerechtsdeurwaarders staat borg voor het snel en kundig betekenen van exploten.

Wij betekenen graag wat voor u!

24/7

Vermeer staat borg voor het snel betekenen van exploten en executeren van titels. Wij doen dit voor grote en kleine advocatenkantoren door heel Nederland binnen én buiten de reguliere kantoortijden. Desgewenst 24 uur per dag, zeven dagen per week. 

Maximale  flexibiliteit

U kunt van ons maximale flexibiliteit verwachten. Bij de tenuitvoerlegging van uw vonnis treden wij daadkrachtig op, waarbij wij recht doen aan uw goede naam en reputatie.

Deskundig

Vermeer denkt graag met u mee. Uw opdracht wordt behandeld door onze afdeling advocatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beslag- en executierecht. Wij kunnen u ook adviseren bij het redigeren van complexe exploten of verzoekschriften. In overleg met u zal onze deskundigheid tot het maximaal haalbare resultaat leiden.

Standaard formaliteiten check

U kunt uw opdrachten op alle mogelijke manieren aanleveren. Uw opdracht wordt per e-mail bevestigd en onverwijld uitgevoerd. Daarnaast controleren wij uw exploten altijd op de formaliteiten. Als wij menen dat er in een exploot een wijziging dient te worden aangebracht, zullen wij contact met u opnemen om dit te bespreken.

Actuele BTAG tarieven

Vermeer Gerechtsdeurwaarders - Vordering indienen
Vermeer Gerechtsdeurwaarders

Vordering indienen

Binnen 5 minuten geregeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!